85 Episoder

  1. An Overview of Laminated Doughs

    Udgivet: 18.6.2018
  2. How to Bake Cheesecake with Chef Sokol

    Udgivet: 11.6.2018
  3. How to Bake Cream Puffs with Chef Sokol

    Udgivet: 4.6.2018
  4. Gluten-Free Baking

    Udgivet: 22.5.2018
  5. How to Make Rugalach

    Udgivet: 15.5.2018
  6. Quick Breads & Award Winning Bluberry Muffin Recipe

    Udgivet: 8.5.2018
  7. A Simple Yeast Bread

    Udgivet: 30.4.2018
  8. Fermentation

    Udgivet: 23.4.2018
  9. How to Make Whipped Cream

    Udgivet: 16.4.2018
  10. Oven Custards

    Udgivet: 9.4.2018
  11. Stovetop Custards Made With a Starch

    Udgivet: 2.4.2018
  12. Stovetop Custards Made Without a Starch

    Udgivet: 26.3.2018
  13. Egg Foams

    Udgivet: 19.3.2018
  14. Eggs

    Udgivet: 9.3.2018
  15. How to Bake the Perfect Apple Pie

    Udgivet: 5.3.2018
  16. Talking Pie Crusts

    Udgivet: 26.2.2018
  17. Ganache, What it Is and How You Can Use It

    Udgivet: 26.2.2018
  18. Fudgy Chocolate Cake Using the One Stage Method

    Udgivet: 26.2.2018
  19. How to Frost a Two Layer Cake

    Udgivet: 26.2.2018
  20. How to Make a French Buttercream Frosting

    Udgivet: 26.2.2018

4 / 5

Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.

Visit the podcast's native language site