Bearnaise er Dyrenes Konge

En podcast af Heartbeats.dk

Kategorier:

30 Episoder

  1. Hvordan får man plantebaseret mad til at smage af mest muligt?

    Udgivet: 28.2.2024
  2. Hjemme hos Søren Gericke - del 2

    Udgivet: 21.2.2024
  3. Hjemme hos Søren Gericke - del 1

    Udgivet: 14.2.2024
  4. Modeuge special

    Udgivet: 7.2.2024
  5. I Rom med Eva Ravnbøl

    Udgivet: 31.1.2024
  6. På Ambra med Ditte Okman

    Udgivet: 24.1.2024
  7. På Theo med Lars Worning

    Udgivet: 17.1.2024
  8. Året der gik Bearnaise - del 2

    Udgivet: 10.1.2024
  9. Året der gik Bearnaise - del 1

    Udgivet: 3.1.2024
  10. En penthouselejlighed i Rom med Claes Bang

    Udgivet: 27.12.2023
  11. Best of Bearnaise del 2 - til kokkene

    Udgivet: 1.5.2020
  12. Best of Bearnaise del 1

    Udgivet: 24.4.2020
  13. På besøg hos Brian Mark Hansen på Søllreød kro

    Udgivet: 17.4.2020
  14. En slentretur med mesterkokken Christian Puglisi del 2

    Udgivet: 10.4.2020
  15. På slentretur med stjernekokken Christian Puglisi

    Udgivet: 3.4.2020
  16. På besøg hos madlogen 'Chaîne des Rôtisseurs'

    Udgivet: 27.3.2020
  17. På banen med William Kvist

    Udgivet: 20.3.2020
  18. Bearnaisemagasinet - Bo Bech i New York, karrykursus og Verdens-Claess

    Udgivet: 13.3.2020
  19. Frokost i Rom og sagaen om Cacio e Pepe

    Udgivet: 6.3.2020
  20. Bearnaise og klimadebatten med Simon Kjær Hansen

    Udgivet: 28.2.2020

1 / 2

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.