145 Episoder

  1. Kate Young's Jansson’s Temptation

    Udgivet: 24.12.2020
  2. Claire Thomson's Brussels Sprout Galette with Pancetta & Chestnuts

    Udgivet: 9.12.2020
  3. Marie Mitchell’s Roti

    Udgivet: 26.11.2020
  4. Nigella Lawson's Fish Finger Bhorta

    Udgivet: 12.11.2020
  5. Yotam Ottolenghi and Ixta Belfrage's Spicy Mushroom Lasagne

    Udgivet: 30.9.2020
  6. Ravinder Bhogal's Coffee Rasgullas with Mascarpone Ice Cream and Espresso Caramel

    Udgivet: 20.8.2020
  7. Lara Lee's Sambal

    Udgivet: 23.7.2020
  8. Olia Hercules Beetroot leaf rolls with buckwheat and mushrooms

    Udgivet: 25.6.2020
  9. Regula Ysewijn with Aunty Betty’s gingerbread

    Udgivet: 2.4.2020
  10. Romy Gill's Spicy Chickpeas

    Udgivet: 3.3.2020
  11. Catherine Phipps Winter Salad of Red Leaves, Mackerel and Orange

    Udgivet: 20.2.2020
  12. Flora Shedden's Shortbread

    Udgivet: 16.1.2020
  13. Signe Johansen’s Oolong, Whisky and Spice Punch

    Udgivet: 20.12.2019
  14. Ching-He Huang's Five Spice Saucy Stir Fry Chicken

    Udgivet: 28.11.2019
  15. Meera Sodha's Chilli Tofu

    Udgivet: 13.11.2019
  16. Sue Quinn's Pasta with Gorgonzola, walnuts, rosemary and chocolate

    Udgivet: 25.10.2019
  17. Fuchsia Dunlop - The Food of Sichuan

    Udgivet: 10.10.2019
  18. Selina Periampillai's Maldivian Tuna Curry

    Udgivet: 19.9.2019
  19. Rachel Ama's Jackfruit Fritters

    Udgivet: 28.8.2019
  20. MiMi Aye's Red Prawn Curry

    Udgivet: 30.7.2019

1 / 8

Jenni Murray and Jane Garvey are joined by leading chefs and food writers who share their secrets for perfect home-cooked dishes. From BBC Radio 4's Woman's Hour.

Visit the podcast's native language site