76 Episoder

  1. Vinho Verde

    Udgivet: 21.5.2021
  2. New York Reds: Merlot, Cabernet Franc, Pinot Noir and Red Friends

    Udgivet: 16.5.2021
  3. Sauvignon Blanc Day: A Toast to New Zealand!

    Udgivet: 7.5.2021
  4. FLX Riesling

    Udgivet: 30.4.2021
  5. Femmes du Vin Part II: Emily Pearce and Michelle Bouffard

    Udgivet: 25.4.2021
  6. Finger Lakes, New York

    Udgivet: 16.4.2021
  7. Chardonnay & Pinot Noir: New Zealand Part 3

    Udgivet: 11.4.2021
  8. New Zealand's Unexpected Varieties

    Udgivet: 2.4.2021
  9. Farming in the Forks: Long Island's Maritime Vines

    Udgivet: 29.3.2021
  10. Playing the Long Game: New Zealand Syrah

    Udgivet: 19.3.2021
  11. Riesling Day: 586 Years Young

    Udgivet: 13.3.2021
  12. Riesling's 586th Birthday

    Udgivet: 12.3.2021
  13. The Cost of a Mile: New Zealand's Green Journey

    Udgivet: 4.3.2021
  14. Sangiovese: A Reflection of Terroir in Vino Nobile di Montepulciano

    Udgivet: 26.2.2021
  15. The Cartographer of Montepulciano

    Udgivet: 20.2.2021
  16. Vino Nobile di Montepulciano: past, present and future

    Udgivet: 12.2.2021
  17. Blaufränkischland

    Udgivet: 6.2.2021
  18. Weinviertel, Along the Danube Part 2

    Udgivet: 29.1.2021
  19. Along the Danube, Part One

    Udgivet: 25.1.2021
  20. Biodynamic Austria

    Udgivet: 19.1.2021

3 / 4

A riveting insider's look at the world of fine wine. Telling the stories of the people and the places that shape the world’s most compelling finds. John Szabo, Master Sommelier and Sara d’Amato, a jack of all wine trades, get to the root of the vine.

Visit the podcast's native language site