Hvad drikker Lillelund?
En podcast af Jyllands-Posten
211 Episoder
-
31: Garvesyrer og saltkrystaller: Hvordan kombinerer du bedst ost og vin?
Udgivet: 20.2.2020 -
30: Genial madvin? Pinot gris er en fuldstændig overset drue. Ingen gider drikke det. Kun mig. Og et par stykker andre.
Udgivet: 13.2.2020 -
29: Hvorfor tager vinanmelderen sit eget glas med på restaurant i New York?
Udgivet: 6.2.2020 -
28: Blindsmagning fra supermarkedet: Lillelund gætter dem alle fire, og amaronen er værst
Udgivet: 30.1.2020 -
27: Jeg pakkede rødvinskasser op med vine til under 150 kr., og pludselig ligger der en Bordeaux!
Udgivet: 23.1.2020 -
26: Hold din egen vinsmagning og bliv klogere på vine - og dig selv
Udgivet: 16.1.2020 -
25: Hvilke vine vinder ved at lagre?
Udgivet: 9.1.2020 -
24: Lillelund blindsmager
Udgivet: 2.1.2020 -
23: Find de rigtige nytårsbobler
Udgivet: 26.12.2019 -
22: Hvilken vin skal du have til risalamanden?
Udgivet: 19.12.2019 -
21: Lillelund guider dig til den bedste julevin
Udgivet: 12.12.2019 -
20: Vine der hæver fattigdomsgrænsen: Lillelund åbner for de dyre dråber
Udgivet: 6.12.2019 -
19: Det her er en rigtig sommerlier-vin - det er saft.
Udgivet: 28.11.2019 -
18: Vinkaravanen: For nylig var jeg til smagning i Wiesbaden, og det foregår på den tyske måde..
Udgivet: 21.11.2019 -
17: Sødme og sprit: Danskernes foretrukne vin er fra Italien
Udgivet: 14.11.2019 -
16: Her er de bedste steder for vinnørder på nettet
Udgivet: 7.11.2019 -
15: Prop – et udtryk mange har hørt, men få forstår
Udgivet: 7.11.2019 -
14: Kan man lure en super vin ud fra etiketten?
Udgivet: 23.10.2019 -
13: Vi skåler for, at danske Rune fandt lykken i Frankrig
Udgivet: 17.10.2019 -
12: Hvorfor går vineksperter op i den gamle og den nye verden?
Udgivet: 9.10.2019
Vært og vinanmelder Niels Lillelund tager gennem vinsmagning og vinøse anekdoter lytterne med ind i små og store afkroge af vinens verden. Spørgsmål om vin: [email protected]