211 Episoder

  1. 91: Hvordan smager druernes første reagensglasbarn?

    Udgivet: 28.1.2022
  2. 90: Kom til Madrid og få garnacha uden svovl

    Udgivet: 21.1.2022
  3. 89: En linse til kaffen og en lup til cognacen

    Udgivet: 14.1.2022
  4. 88: Drukture, rodeotyre og tatoveringer – australsk shiraz går rent ind

    Udgivet: 7.1.2022
  5. 87: Barolo - kongernes vin, vinenes konge

    Udgivet: 17.12.2021
  6. 86: Amarone til and? Ja da, men der er mange andre muligheder

    Udgivet: 10.12.2021
  7. 85: Kalken farver The White Cliffs of Dover – og giver hvidvinen karakter

    Udgivet: 3.12.2021
  8. 84: Den bedste årgang siden 1865?

    Udgivet: 26.11.2021
  9. 83: Peter Vinding-Diers er på vulkaner – og laver fremragende vin

    Udgivet: 19.11.2021
  10. 82: Vin til wasabi er en vanskelig kunst

    Udgivet: 12.11.2021
  11. 81: Man kommer til at drikke for meget af det her

    Udgivet: 5.11.2021
  12. 80: En genvej til bourgogne

    Udgivet: 29.10.2021
  13. 79: Hvis mad og vin kunne skabe fred i verden

    Udgivet: 22.10.2021
  14. 78: Det vrimler med gode køb i syd-Rhône 2019 – her er seks af dem

    Udgivet: 15.10.2021
  15. 77: De drikker flydende guld

    Udgivet: 8.10.2021
  16. 76: Vinen der flyver på første klasse i nystrøget skjorte

    Udgivet: 23.9.2021
  17. 75: »Der gik år, før jeg kunne klare at komme til NY igen«

    Udgivet: 10.9.2021
  18. 74: Da amerikanerne vandt over franskmændene - i vin

    Udgivet: 12.8.2021
  19. 73: Toppen af tysk Riesling er virkelig toppen

    Udgivet: 5.8.2021
  20. 72: Så er det rosétid!

    Udgivet: 1.7.2021

7 / 11

Vært og vinanmelder Niels Lillelund tager gennem vinsmagning og vinøse anekdoter lytterne med ind i små og store afkroge af vinens verden. Spørgsmål om vin: [email protected]