Hvad drikker Lillelund?
En podcast af Jyllands-Posten
211 Episoder
-
91: Hvordan smager druernes første reagensglasbarn?
Udgivet: 28.1.2022 -
90: Kom til Madrid og få garnacha uden svovl
Udgivet: 21.1.2022 -
89: En linse til kaffen og en lup til cognacen
Udgivet: 14.1.2022 -
88: Drukture, rodeotyre og tatoveringer – australsk shiraz går rent ind
Udgivet: 7.1.2022 -
87: Barolo - kongernes vin, vinenes konge
Udgivet: 17.12.2021 -
86: Amarone til and? Ja da, men der er mange andre muligheder
Udgivet: 10.12.2021 -
85: Kalken farver The White Cliffs of Dover – og giver hvidvinen karakter
Udgivet: 3.12.2021 -
84: Den bedste årgang siden 1865?
Udgivet: 26.11.2021 -
83: Peter Vinding-Diers er på vulkaner – og laver fremragende vin
Udgivet: 19.11.2021 -
82: Vin til wasabi er en vanskelig kunst
Udgivet: 12.11.2021 -
81: Man kommer til at drikke for meget af det her
Udgivet: 5.11.2021 -
80: En genvej til bourgogne
Udgivet: 29.10.2021 -
79: Hvis mad og vin kunne skabe fred i verden
Udgivet: 22.10.2021 -
78: Det vrimler med gode køb i syd-Rhône 2019 – her er seks af dem
Udgivet: 15.10.2021 -
77: De drikker flydende guld
Udgivet: 8.10.2021 -
76: Vinen der flyver på første klasse i nystrøget skjorte
Udgivet: 23.9.2021 -
75: »Der gik år, før jeg kunne klare at komme til NY igen«
Udgivet: 10.9.2021 -
74: Da amerikanerne vandt over franskmændene - i vin
Udgivet: 12.8.2021 -
73: Toppen af tysk Riesling er virkelig toppen
Udgivet: 5.8.2021 -
72: Så er det rosétid!
Udgivet: 1.7.2021
Vært og vinanmelder Niels Lillelund tager gennem vinsmagning og vinøse anekdoter lytterne med ind i små og store afkroge af vinens verden. Spørgsmål om vin: [email protected]