6 Episoder

  1. #6: Nonnerejsen, stegte ris og thaitiming

    Udgivet: 9.11.2016
  2. #5: Fotosession, friske ruller og erotiske asparges

    Udgivet: 14.10.2016
  3. #4: Auruk, madintegration og masser af børnekaos

    Udgivet: 6.10.2016
  4. #3: Madpakkeliv, popcornvrede og kartoffelpizza

    Udgivet: 27.9.2016
  5. #2 Gulerodssuppe, dybstegt aubergine, fyldte portobellosvampe og hippieliv dybt inde i de smålandske skove

    Udgivet: 19.9.2016
  6. #1 Rejesuppe og køkkenet i pensionat Patricia

    Udgivet: 12.9.2016

1 / 1

Kogebogsforfatteren og thaieksperten Hanne Holm og journalisten Susanna Sommer går i køkkenet for at lave mad, hakke og snakke. Om råvarer, smag, fars karry, cancandanserinderne på første sal, nonnen på Thailandstur, Dylan og Beatles, der tændte drømmen om et anderledes liv, selvforsyning dybt inde i de svenske skove, madintegration på Nørrebro og alle de fællesskaber, der er opstået over gryderne.