MatPrat - podcast om mat
En podcast af MatPrat - Torsdage
160 Episoder
-
Honning, birøkt og bærekraft
Udgivet: 5.9.2024 -
Alt du lurer på om honning
Udgivet: 5.9.2024 -
Tre flopps og tre topps på TikTok
Udgivet: 22.8.2024 -
Det beste vi spiste i sommer
Udgivet: 8.8.2024 -
Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen
Udgivet: 13.6.2024 -
Mettende frokost før festival
Udgivet: 30.5.2024 -
Pizza på grillen - perfekt til date
Udgivet: 16.5.2024 -
Rengjør grillen på 10 minutter
Udgivet: 2.5.2024 -
Imponer med pølser til 17. mai
Udgivet: 2.5.2024 -
5 smaksbomber og en guilty pleasure
Udgivet: 18.4.2024 -
Fem grep for å uppe tacoen
Udgivet: 4.4.2024 -
Den beste brunchen
Udgivet: 21.3.2024 -
Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or Europa
Udgivet: 7.3.2024 -
Til deg som elsker sjokoladekake
Udgivet: 22.2.2024 -
Dilla på grøt
Udgivet: 8.2.2024 -
Hva er i sesong i Norge vinterstid?
Udgivet: 25.1.2024 -
En hel kylling – tre middager til to personer
Udgivet: 11.1.2024 -
Mest stilte spørsmål om julematen
Udgivet: 21.12.2023 -
Porchetta – Italias ribberett
Udgivet: 7.12.2023 -
Bak kulissene i MatPrat
Udgivet: 23.11.2023
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.