MatPrat - podcast om mat
En podcast af MatPrat - Torsdage
160 Episoder
-
All verdens pannekaker
Udgivet: 10.3.2022 -
Alt du kanskje lurer på om surdeig
Udgivet: 24.2.2022 -
Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?
Udgivet: 24.2.2022 -
Hvordan gjør du surdeigstarteren aktiv?
Udgivet: 24.2.2022 -
Surdeigsstarter: Slik gir du den liv, og holder den i live
Udgivet: 24.2.2022 -
Risotto
Udgivet: 10.2.2022 -
Visste du dette om egg?
Udgivet: 27.1.2022 -
Nyttårsforsetter funker ikke. Her er rådene som virker.
Udgivet: 13.1.2022 -
Saftig kalkun til festen
Udgivet: 9.12.2021 -
Nyttårsdessert: Baked Alaska, flambert iskake!
Udgivet: 9.12.2021 -
Bruk opp restene av julematen!
Udgivet: 9.12.2021 -
Krisehjelpen som redder julematen
Udgivet: 9.12.2021 -
Klassikeren karamellpudding
Udgivet: 9.12.2021 -
Huskereglene til saftig pinnekjøtt
Udgivet: 2.12.2021 -
Ribbe med sprø svor på 10 minutter
Udgivet: 2.12.2021 -
Tempering av sjokolade - lag din egen julekonfekt
Udgivet: 2.12.2021 -
Fløtekarameller på 1-2-3!
Udgivet: 2.12.2021 -
Charcuterie med bakt brie - superenkel juletapas
Udgivet: 2.12.2021 -
7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på
Udgivet: 18.11.2021 -
Butter chicken og nanbrød er perfekt høstmat
Udgivet: 4.11.2021
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.