MatPrat - podcast om mat
En podcast af MatPrat - Torsdage
160 Episoder
-
Sunn start på året + Lytterspørsmål
Udgivet: 21.1.2021 -
Fra rester til digge retter
Udgivet: 7.1.2021 -
O Julemat med din glede
Udgivet: 17.12.2020 -
Julestemning på en halvtime
Udgivet: 3.12.2020 -
Trøstemat og cravings
Udgivet: 19.11.2020 -
Suppe med tre teknikker
Udgivet: 5.11.2020 -
Fristende frokost
Udgivet: 22.10.2020 -
Middagspanikken
Udgivet: 12.10.2020 -
Hvordan steke den perfekte biffen?
Udgivet: 12.10.2020 -
Roten til alt godt
Udgivet: 12.10.2020 -
Lam med en smak av verden
Udgivet: 12.10.2020 -
Svinefilet i pho – og en liten hyllest til grisen!
Udgivet: 24.4.2017 -
Lammeburger med pitabrød og eplecoleslaw – og hvordan tenke nytt rundt kjøttdeig
Udgivet: 16.9.2016 -
Boeuf Bourguignon – og hvordan lage kongen av gryteretter
Udgivet: 16.9.2016 -
Greskinspirert lammepanne med avokadotzatziki – og hvordan gjenbruke lammelåret
Udgivet: 16.9.2016 -
Egg kan mer enn du tror – og enkle tips til bruk av egg
Udgivet: 4.9.2016 -
Marinade, rub og grillsaus – og hvor enkelt det er å lage det helt selv
Udgivet: 15.6.2016 -
Gadgets til grillen – og alt det du ikke visste du trengte til sommerens grillsesong
Udgivet: 15.6.2016 -
Valg av grill – og gutta får tips av verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen
Udgivet: 15.6.2016 -
Grilling – og gutta har med seg grillelsker og matblogger Heia Mat
Udgivet: 15.6.2016
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.