788 Episoder

  1. Dammiga kryddor väcks till liv

    Udgivet: 22.5.2025
  2. Så gör du kebab i en vanlig stekpanna

    Udgivet: 15.5.2025
  3. Med smörgåstårtan in i framtiden!

    Udgivet: 8.5.2025
  4. Det stora ost-mysteriet

    Udgivet: 1.5.2025
  5. Framtiden för kaffe

    Udgivet: 24.4.2025
  6. Vendelas jakt på autentiska smaker

    Udgivet: 17.4.2025
  7. Saft som vuxendryck

    Udgivet: 10.4.2025
  8. Matpriserna kommer inte sjunka

    Udgivet: 3.4.2025
  9. Såsen utan status — béchamel

    Udgivet: 27.3.2025
  10. Gratis kokbok som berättar allt

    Udgivet: 20.3.2025
  11. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Udgivet: 13.3.2025
  12. Supertips-Ylva leker med maten

    Udgivet: 6.3.2025
  13. Guiderna som hjälper dig köpa bättre mat

    Udgivet: 27.2.2025
  14. Gröt till middag!

    Udgivet: 20.2.2025
  15. Nu förändras matförpackningarna

    Udgivet: 13.2.2025
  16. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Udgivet: 6.2.2025
  17. Hilma, svensk mästare i konditori

    Udgivet: 30.1.2025
  18. Saori lagar japansk husmanskost

    Udgivet: 23.1.2025
  19. Ett bättre matliv på landet än i Stockholm

    Udgivet: 16.1.2025
  20. Linda förändrar vårt matbeteende

    Udgivet: 9.1.2025

1 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site