Meny

En podcast af Sveriges Radio - Torsdage

Torsdage

Kategorier:

785 Episoder

  1. Det stora ost-mysteriet

    Udgivet: 1.5.2025
  2. Framtiden för kaffe

    Udgivet: 24.4.2025
  3. Vendelas jakt på autentiska smaker

    Udgivet: 17.4.2025
  4. Saft som vuxendryck

    Udgivet: 10.4.2025
  5. Matpriserna kommer inte sjunka

    Udgivet: 3.4.2025
  6. Såsen utan status — béchamel

    Udgivet: 27.3.2025
  7. Gratis kokbok som berättar allt

    Udgivet: 20.3.2025
  8. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Udgivet: 13.3.2025
  9. Supertips-Ylva leker med maten

    Udgivet: 6.3.2025
  10. Guiderna som hjälper dig köpa bättre mat

    Udgivet: 27.2.2025
  11. Gröt till middag!

    Udgivet: 20.2.2025
  12. Nu förändras matförpackningarna

    Udgivet: 13.2.2025
  13. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Udgivet: 6.2.2025
  14. Hilma, svensk mästare i konditori

    Udgivet: 30.1.2025
  15. Saori lagar japansk husmanskost

    Udgivet: 23.1.2025
  16. Ett bättre matliv på landet än i Stockholm

    Udgivet: 16.1.2025
  17. Linda förändrar vårt matbeteende

    Udgivet: 9.1.2025
  18. Så jobbar öl- och vinrecensenter

    Udgivet: 2.1.2025
  19. Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in

    Udgivet: 26.12.2024
  20. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Udgivet: 19.12.2024

1 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site