On The Pass
En podcast af Gabriel Ornelas - Onsdage
134 Episoder
-
114. Hot Spot: Jon Yao + Ryan Bailey of Kato
Udgivet: 25.9.2024 -
113. David Leventhal: Living Playa Viva
Udgivet: 7.8.2024 -
112. High Tea: Clay Williams
Udgivet: 29.7.2024 -
111. High Tea: Adam Teeter
Udgivet: 22.7.2024 -
110. Hot Spot: Ian Burrell + Aaisha Dadral of Equiano Rum
Udgivet: 17.7.2024 -
109. High Tea: Matthew Kaner
Udgivet: 15.7.2024 -
108. High Tea: Rita Jammet
Udgivet: 8.7.2024 -
107. Jhonatan Cano: Adventures Of A Gourmand
Udgivet: 3.7.2024 -
106. High Tea: Bill Esparza
Udgivet: 1.7.2024 -
105. High Tea: Esther Tseng
Udgivet: 24.6.2024 -
104. Daniel Johnnes: America's Pioneering Sommelier
Udgivet: 19.6.2024 -
103. High Tea: Mike Jordan
Udgivet: 17.6.2024 -
102. High Tea: Xanthe Clay
Udgivet: 10.6.2024 -
101. Hot Spot: Jordan Kahn of VESPERTINE
Udgivet: 5.6.2024 -
100. High Tea: Cláudia de Brito
Udgivet: 3.6.2024 -
99. High Tea: Kayla Stewart
Udgivet: 27.5.2024 -
98. Deuki Hong + Matt Rodbard: Koreaworld
Udgivet: 22.5.2024 -
97. High Tea: Prairie Rose
Udgivet: 20.5.2024 -
96. High Tea: June Kim
Udgivet: 13.5.2024 -
95. Dan Barber: Chefs Can Save Our Planet
Udgivet: 8.5.2024
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.
