The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
En podcast af FoodFM Radio - Fredage
220 Episoder
-
Episode 59 - The Highlights of Series 5
Udgivet: 20.5.2022 -
Episode 58 - Elwyn Gladstone
Udgivet: 13.5.2022 -
Episode 57 - Argentina with Madeleine Stenwreth MW
Udgivet: 6.5.2022 -
Episode 56 - Chile with Alistair Cooper MW
Udgivet: 29.4.2022 -
Episode 55 - Viognier with Louisa Rose
Udgivet: 22.4.2022 -
Episode 54 - Cognac
Udgivet: 15.4.2022 -
Episode 53 - Sensory Champagne with Laurent Fresnet and Freddy Bulmer
Udgivet: 8.4.2022 -
Episode 52 - The Finger Lakes
Udgivet: 1.4.2022 -
Episode 51 - Susy Atkins
Udgivet: 25.3.2022 -
Episode 50 - Vermouth, Barcelona style
Udgivet: 18.3.2022 -
Episode 49 - Tribute to Steven Spurrier
Udgivet: 11.3.2022 -
Episode 48 - Highlights of Series 4
Udgivet: 4.3.2022 -
Episode 47 - Sarah Pidgeon, Co-Chief Winemaker, Wynns Coonawarra.
Udgivet: 25.2.2022 -
Episode 46 - Rollo Gabb of Journey’s End
Udgivet: 18.2.2022 -
Episode 45 - Chris Wilson of Gutter & Stars
Udgivet: 11.2.2022 -
Episode 44 - Dan Szor of the Cotswolds Distillery
Udgivet: 4.2.2022 -
Episode 43 - Celebrating Australia Day
Udgivet: 28.1.2022 -
Episode 42 - Green Wine Future and Freddy Bulmer
Udgivet: 21.1.2022 -
Episode 41 - Peter Gago, Chief Winemaker, Penfolds
Udgivet: 14.1.2022 -
Episode 40 - Drinks in 2022
Udgivet: 7.1.2022
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.