39 Episoder

  1. Den oversete topkoks hemmeligheder

    Udgivet: 11.4.2020
  2. Danmarks mest ambitiøse sushikok

    Udgivet: 27.3.2020
  3. Del 2: En samtale med René Redzepi

    Udgivet: 10.1.2020
  4. Del 1: En samtale med René Redzepi

    Udgivet: 6.12.2019
  5. Blindsmagning med Danmarks første Master of Wine

    Udgivet: 12.7.2019
  6. Den hemmelige whisky fra Køge

    Udgivet: 28.6.2019
  7. Franskmanden, som satte Falsled på verdenskortet

    Udgivet: 14.6.2019
  8. Superkokken og badehotellet

    Udgivet: 29.5.2019
  9. Manden, der bestemmer, hvordan Moët-champagne skal smage

    Udgivet: 17.5.2019
  10. Randers-drengens eksorbitante restaurantsatsning

    Udgivet: 3.5.2019
  11. Hvorfor er der ikke salt på bordene på Geranium?

    Udgivet: 18.4.2019
  12. 70-årigt kokkeikon vil ikke slippe gryderne

    Udgivet: 4.4.2019
  13. Er dette Danmarks bedst skjulte michelin-restaurant?

    Udgivet: 13.3.2019
  14. Naturvin og caviar med Søren Løvenlund

    Udgivet: 25.1.2019
  15. Hashklubben der blev michelin-restaurant

    Udgivet: 18.1.2019
  16. Fra pizzabager i USA til toppen af dansk gastronomi

    Udgivet: 11.1.2019
  17. Fænomenet Wassim Hallal

    Udgivet: 4.1.2019
  18. Manden der indviede danskerne i den italienske finsmag

    Udgivet: 27.12.2018
  19. På besøg i Michael Prams garage

    Udgivet: 19.12.2018

2 / 2

Kom til bords med Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø, når han møder interessante personligheder med brændende passion for mad og drikkevarer. Kokke, vinfolk og alle de andre led i fødekæden, som forsyner os med gode madoplevelser fortæller om det mad og de drikke, de nyder allermest.