Til bords med Ole Troelsø
En podcast af Børsen - Fredage
39 Episoder
-
Den oversete topkoks hemmeligheder
Udgivet: 11.4.2020 -
Danmarks mest ambitiøse sushikok
Udgivet: 27.3.2020 -
Del 2: En samtale med René Redzepi
Udgivet: 10.1.2020 -
Del 1: En samtale med René Redzepi
Udgivet: 6.12.2019 -
Blindsmagning med Danmarks første Master of Wine
Udgivet: 12.7.2019 -
Den hemmelige whisky fra Køge
Udgivet: 28.6.2019 -
Franskmanden, som satte Falsled på verdenskortet
Udgivet: 14.6.2019 -
Superkokken og badehotellet
Udgivet: 29.5.2019 -
Manden, der bestemmer, hvordan Moët-champagne skal smage
Udgivet: 17.5.2019 -
Randers-drengens eksorbitante restaurantsatsning
Udgivet: 3.5.2019 -
Hvorfor er der ikke salt på bordene på Geranium?
Udgivet: 18.4.2019 -
70-årigt kokkeikon vil ikke slippe gryderne
Udgivet: 4.4.2019 -
Er dette Danmarks bedst skjulte michelin-restaurant?
Udgivet: 13.3.2019 -
Naturvin og caviar med Søren Løvenlund
Udgivet: 25.1.2019 -
Hashklubben der blev michelin-restaurant
Udgivet: 18.1.2019 -
Fra pizzabager i USA til toppen af dansk gastronomi
Udgivet: 11.1.2019 -
Fænomenet Wassim Hallal
Udgivet: 4.1.2019 -
Manden der indviede danskerne i den italienske finsmag
Udgivet: 27.12.2018 -
På besøg i Michael Prams garage
Udgivet: 19.12.2018
Kom til bords med Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø, når han møder interessante personligheder med brændende passion for mad og drikkevarer. Kokke, vinfolk og alle de andre led i fødekæden, som forsyner os med gode madoplevelser fortæller om det mad og de drikke, de nyder allermest.