Vinmonopolets podcast
En podcast af Vinmonopolet - Onsdage
397 Episoder
-
Bordeaux - En ganske grundig innføring
Udgivet: 12.11.2019 -
Blindsmaking - moden frukt og hint av krydder
Udgivet: 5.11.2019 -
Chenin blanc - en grønn drue fra Loire
Udgivet: 29.10.2019 -
Vin til vilt
Udgivet: 22.10.2019 -
Lytterspørsmål - brennevin til mat
Udgivet: 15.10.2019 -
Fatlagring - dette skjer med vinen og slik smaker det
Udgivet: 8.10.2019 -
Lytterspørsmål - smaker dyr vin bedre og hvor lenge kan vin stå åpnet?
Udgivet: 1.10.2019 -
Blindsmaking - ullvotter og glider
Udgivet: 24.9.2019 -
Gewürztraminer - druen som byr på seg selv
Udgivet: 17.9.2019 -
Tannat - druen som gir faste og mørke viner
Udgivet: 10.9.2019 -
Blindsmaking - Gammel skog
Udgivet: 3.9.2019 -
Lytterspørsmål - norsk vin
Udgivet: 27.8.2019 -
GG - Tysklands beste viner
Udgivet: 20.8.2019 -
Blindsmaking - en blandingsblindings
Udgivet: 14.8.2019 -
Lytterspørsmål - Amarone, ripasso og valpolicella
Udgivet: 6.8.2019 -
Lytterspørsmål - naturvin
Udgivet: 30.7.2019 -
Tokaj - et dypdykk i søt vin
Udgivet: 23.7.2019 -
Lytterspørsmål - Australia før og nå
Udgivet: 16.7.2019 -
Lytterspørsmål - Franken i Tyskland
Udgivet: 9.7.2019 -
Slik blir vin laget - modning og etterbehandling
Udgivet: 2.7.2019
Vinmonopolets eksperter, Anne og Niclas, snakker sammen eller med andre om mat og drikke, druer, regioner og ølstiler - og svarer på alle slags spørsmål om øl, vin, brennevin og alkoholfritt. Send gjerne inn spørsmål til [email protected]! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.