Vinmonopolets podcast
En podcast af Vinmonopolet - Onsdage
397 Episoder
-
Drikke til får-i-kål og en viktig beskjed
Udgivet: 21.9.2022 -
Hvitvin fra Bordeaux
Udgivet: 13.9.2022 -
Blindings - En ny opplevelse
Udgivet: 6.9.2022 -
En restaurant utenom det vanlige
Udgivet: 30.8.2022 -
Tre gode områder for California Pinot Noir
Udgivet: 23.8.2022 -
Vinmonopolets historie - del 21 - Knut Grøholt
Udgivet: 16.8.2022 -
Blindings - humle og fruktcocktail
Udgivet: 9.8.2022 -
Veien til en god anbefaling - drikke til mat i Vinmonopolet
Udgivet: 2.8.2022 -
Hellas - vinlandet
Udgivet: 26.7.2022 -
Stuck fermentation - når gjæringen stopper
Udgivet: 19.7.2022 -
Ekjordsaken - Vinmonopolets historie del 20
Udgivet: 12.7.2022 -
Hva er greia med 100 poeng? - Christer Byklum
Udgivet: 5.7.2022 -
California + Pinot Noir = sant
Udgivet: 28.6.2022 -
Blindings - Plomme, smør og en litt overraskende ettersmak
Udgivet: 21.6.2022 -
Muscadet - Sjø, melon og nederlendere
Udgivet: 14.6.2022 -
Metanol og olivenolje - Vinmonopolets historie del 19
Udgivet: 7.6.2022 -
Avkastning WTF!?
Udgivet: 31.5.2022 -
Ukraina på 45 minutter
Udgivet: 24.5.2022 -
Blindings - Urter og salt
Udgivet: 17.5.2022 -
Festmat gjennom 100 år
Udgivet: 10.5.2022
Vinmonopolets eksperter, Anne og Niclas, snakker sammen eller med andre om mat og drikke, druer, regioner og ølstiler - og svarer på alle slags spørsmål om øl, vin, brennevin og alkoholfritt. Send gjerne inn spørsmål til [email protected]! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.