178 Episoder

  1. #146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)

    Udgivet: 20.3.2025
  2. #145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India

    Udgivet: 12.3.2025
  3. #144 Airfryer (kookboeken publiceren)

    Udgivet: 6.3.2025
  4. #143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier

    Udgivet: 27.2.2025
  5. #142 Focaccia (baktips)

    Udgivet: 20.2.2025
  6. #141 Kookbijbels  / Popcorn / Flaky zout

    Udgivet: 13.2.2025
  7. #140 Boerenkool (met worst)

    Udgivet: 6.2.2025
  8. #139 Vegan paté / Loaded Nacho's / Uiensoep

    Udgivet: 30.1.2025
  9. #138 Mole (Mezcal)

    Udgivet: 23.1.2025
  10. #137 Foodtrends / CDMX / Bitterballen

    Udgivet: 16.1.2025
  11. #136 Quiche (Balans)

    Udgivet: 9.1.2025
  12. # 135 Bordopmaak / Kaviaar / Kerststol

    Udgivet: 19.12.2024
  13. # 134 Gourmetten (Toetjes)

    Udgivet: 12.12.2024
  14. #133 Kookboek van Nederland / Pannenkoeken / Peru

    Udgivet: 5.12.2024
  15. #132 Tonijn (Bart van Olphen van Fish Tales)

    Udgivet: 28.11.2024
  16. #131 Locavore / Ei bakken / Sukiyaki

    Udgivet: 21.11.2024
  17. #130 Wijn-spijs (Kersttips van Iwan Driesen van Rijsel en Lukas Wiegman van NOTK)

    Udgivet: 14.11.2024
  18. #129 Kookchemie / The Bear / Tortilla's

    Udgivet: 7.11.2024
  19. #128 Bourbon (Amsterdamse cocktailscene)

    Udgivet: 31.10.2024
  20. #127 Kookboek vh jaar / Azijn maken / Gastchef Jesse

    Udgivet: 24.10.2024

1 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Visit the podcast's native language site