Wat Schaft de Podcast
En podcast af Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Torsdage
178 Episoder
-
#146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden)
Udgivet: 20.3.2025 -
#145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India
Udgivet: 12.3.2025 -
#144 Airfryer (kookboeken publiceren)
Udgivet: 6.3.2025 -
#143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier
Udgivet: 27.2.2025 -
#142 Focaccia (baktips)
Udgivet: 20.2.2025 -
#141 Kookbijbels / Popcorn / Flaky zout
Udgivet: 13.2.2025 -
#140 Boerenkool (met worst)
Udgivet: 6.2.2025 -
#139 Vegan paté / Loaded Nacho's / Uiensoep
Udgivet: 30.1.2025 -
#138 Mole (Mezcal)
Udgivet: 23.1.2025 -
#137 Foodtrends / CDMX / Bitterballen
Udgivet: 16.1.2025 -
#136 Quiche (Balans)
Udgivet: 9.1.2025 -
# 135 Bordopmaak / Kaviaar / Kerststol
Udgivet: 19.12.2024 -
# 134 Gourmetten (Toetjes)
Udgivet: 12.12.2024 -
#133 Kookboek van Nederland / Pannenkoeken / Peru
Udgivet: 5.12.2024 -
#132 Tonijn (Bart van Olphen van Fish Tales)
Udgivet: 28.11.2024 -
#131 Locavore / Ei bakken / Sukiyaki
Udgivet: 21.11.2024 -
#130 Wijn-spijs (Kersttips van Iwan Driesen van Rijsel en Lukas Wiegman van NOTK)
Udgivet: 14.11.2024 -
#129 Kookchemie / The Bear / Tortilla's
Udgivet: 7.11.2024 -
#128 Bourbon (Amsterdamse cocktailscene)
Udgivet: 31.10.2024 -
#127 Kookboek vh jaar / Azijn maken / Gastchef Jesse
Udgivet: 24.10.2024
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.