172 Episoder

  1. Viognier (viogn-YEAH!)

    Udgivet: 28.7.2022
  2. The dream life? What it's like to be a food + wine reviewer with Kara Monssen

    Udgivet: 21.7.2022
  3. Is Aussie Prosecco as good as the OG from Italy? Let's find out.

    Udgivet: 14.7.2022
  4. Funky and Fortified - Part 2 of Rutherglen with Nick Brown

    Udgivet: 7.7.2022
  5. Rutherglen + aged Marsanne with Nick Brown

    Udgivet: 30.6.2022
  6. All about Gamay (Gam-yay!)

    Udgivet: 23.6.2022
  7. Beware the brie: pairing cheese + wine

    Udgivet: 17.6.2022
  8. Aldi wines we'd actually buy

    Udgivet: 9.6.2022
  9. Italy part 2: Piedmont

    Udgivet: 2.6.2022
  10. Italy part 1: Veneto

    Udgivet: 26.5.2022
  11. Scottie Blind Tests Meg + Mel

    Udgivet: 19.5.2022
  12. Spanish Reds from Rioja

    Udgivet: 12.5.2022
  13. Make Meg love Mumm

    Udgivet: 5.5.2022
  14. Get around Grüner Veltliner

    Udgivet: 28.4.2022
  15. Pairing wine with snack food

    Udgivet: 21.4.2022
  16. All about New Zealand (well, almost)

    Udgivet: 14.4.2022
  17. All about Grenache

    Udgivet: 7.4.2022
  18. Change my mind!

    Udgivet: 31.3.2022
  19. White wines of Spain + choosing a wedding wine

    Udgivet: 24.3.2022
  20. Wines of Chile

    Udgivet: 17.3.2022

6 / 9

The fun + frank podcast which helps you navigate the world of wine. Hosted by Australia's first female Master of Wine Meg Brodtmann, and self-titled Master of Sabrage Mel Gilcrist.