Ny podcast "Huset Færch"

En ny og populær podcast er begyndt at finde sin vej op på topplisten, Huset Færch.

Færch er en dansk slægt, der har spillet en betydelig rolle inden for erhvervslivet og industrielle aktiviteter i Danmark. Dynastiet er mest kendt for deres engagement inden for fødevare- og emballageindustrien.

Familien Færch grundlagde Færch Group, en virksomhed specialiseret i plastikemballage til fødevarer. Virksomheden blev grundlagt af Martin Færch i 1969 og har siden da udvidet og diversificeret sin virksomhed.

To afsnit kan lyttes til lige nu, kom ind og prøv at lytte også!

Afsnit 1

En kold decemberdag møder en mand op på redaktør Mads Brüggers kontor i det indre København. Iført en sort frakke og en sort borsalino-hat samt med en stemme, der minder om 1950'ernes overklasse, har Erik Færch en dramatisk historie, han ønsker at dele. Historien handler om, hvordan hans familie er blevet ødelagt, og de omkostninger det har haft. Erik Færch afslører også, at han i hemmelighed har optaget bestyrelsesmøder, familiesammenkomster og afgørende møder inden for Færch-dynastiet gennem de seneste år. Disse optagelser kan nu kaste lys over det, som Erik Færch kalder "sandheden om Huset Færch"

Afsnit 2

Erik Færch har inviteret chefredaktøren for Frihedsbrevet, Mads Brügger, samt journalisten Magnus Mio til den schweiziske alpeby Davos, hvor han vil dele sin fulde familiehistorie. I Davos er Erik Færch indlagt på et sanatorium. Problemer med hjertet, kræft og stress har ifølge ham selv ført til, hvad han kalder "burnout", og hans plan er at genopbygge sig selv under sit ophold på sanatoriet. Men i Schweiz venter også en mand, der nyder livet.

Af podcast24.dk - Udgivet 2023-08-28

opdateret af 2023-08-28