Helstegt pighvar i egen juice
Mortens Madklub - En podcast af Jysk Fynske Medier
Kategorier:
I dagens episode af "Mortens Madklub" får du gode tips til, hvordan man tilbereder 'Kongen af fladfiskene i det danske farvand', Pighvaren. Idag er det Kasper Tind Hasse, der kigger forbi i dagens episode og giver masser af tips og tricks. Og du får også af vide, hvad der er godt at drikke til. Kasper Tind Hasse lavede helstegt pighvar til sit kobberbryllup hjemme i privaten med coronalukningen. Og serveringen var lige så enkel som tilberedningen, for pighvaren kommer på bordet i bradepanden, og så kan gæsterne selv tage for sig. I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme. Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets bedste kokke godt styret af madredaktør og tidligere madanmelder, Morten Vilsbæk.