Mortens Madklub
En podcast af Jysk Fynske Medier
Kategorier:
19 Episoder
-
Godt grej til sommerens grillmad
Udgivet: 29.7.2021 -
Grillet fisk med sprødt skind
Udgivet: 22.7.2021 -
Lækkert svin fra Den Iberiske Halvø
Udgivet: 15.7.2021 -
Tre tips fra danmarksmesteren til din grillsommer
Udgivet: 12.7.2021 -
Lækkert grønt til grillen
Udgivet: 28.6.2021 -
Tre krydderurter fra Falsled Kro sætter duft på dit sommerkøkken
Udgivet: 22.6.2021 -
Barbera til bagna cauda
Udgivet: 15.6.2021 -
Friteret havtaske med sprød tempura og lækker sauce tartare
Udgivet: 7.6.2021 -
Friteret havtaske med sprød tempura og lækker sauce tartare
Udgivet: 7.6.2021 -
Mortens Madklub - Her er hemmeligheden bag en god bearnaise
Udgivet: 1.6.2021 -
Lær at tilberede den perfekte bøf
Udgivet: 25.5.2021 -
Blå ost der smelter på tungen - her er køkkenchefens favoritter
Udgivet: 17.5.2021 -
Få tips til hvidskimlede favorit-oste fra Søllerød Kro
Udgivet: 10.5.2021 -
Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla
Udgivet: 4.5.2021 -
Aspargessæsonen er skudt igang - lær at lave gourmet Asparges med unamiknas
Udgivet: 28.4.2021 -
Verdens bedste tarteletter
Udgivet: 21.4.2021 -
Helstegt pighvar i egen juice
Udgivet: 15.4.2021 -
Tryk din fiskehandler på maven for en kasse blandet fisk med den flade bruskfisk
Udgivet: 7.4.2021 -
Lær at lave påskelam af Michelin-kok fra Søllerød Kro
Udgivet: 29.3.2021
1 / 1
Madredaktør Morten Vilsbæk giver sammen med landets bedste kokke tips til gourmetmad under 200 kroner. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.