Mortens Madklub

En podcast af Jysk Fynske Medier

Kategorier:

19 Episoder

  1. Godt grej til sommerens grillmad

    Udgivet: 29.7.2021
  2. Grillet fisk med sprødt skind

    Udgivet: 22.7.2021
  3. Lækkert svin fra Den Iberiske Halvø

    Udgivet: 15.7.2021
  4. Tre tips fra danmarksmesteren til din grillsommer

    Udgivet: 12.7.2021
  5. Lækkert grønt til grillen

    Udgivet: 28.6.2021
  6. Tre krydderurter fra Falsled Kro sætter duft på dit sommerkøkken

    Udgivet: 22.6.2021
  7. Barbera til bagna cauda

    Udgivet: 15.6.2021
  8. Friteret havtaske med sprød tempura og lækker sauce tartare

    Udgivet: 7.6.2021
  9. Friteret havtaske med sprød tempura og lækker sauce tartare

    Udgivet: 7.6.2021
  10. Mortens Madklub - Her er hemmeligheden bag en god bearnaise

    Udgivet: 1.6.2021
  11. Lær at tilberede den perfekte bøf

    Udgivet: 25.5.2021
  12. Blå ost der smelter på tungen - her er køkkenchefens favoritter

    Udgivet: 17.5.2021
  13. Få tips til hvidskimlede favorit-oste fra Søllerød Kro

    Udgivet: 10.5.2021
  14. Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

    Udgivet: 4.5.2021
  15. Aspargessæsonen er skudt igang - lær at lave gourmet Asparges med unamiknas

    Udgivet: 28.4.2021
  16. Verdens bedste tarteletter

    Udgivet: 21.4.2021
  17. Helstegt pighvar i egen juice

    Udgivet: 15.4.2021
  18. Tryk din fiskehandler på maven for en kasse blandet fisk med den flade bruskfisk

    Udgivet: 7.4.2021
  19. Lær at lave påskelam af Michelin-kok fra Søllerød Kro

    Udgivet: 29.3.2021

1 / 1

Madredaktør Morten Vilsbæk giver sammen med landets bedste kokke tips til gourmetmad under 200 kroner. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.