Bacon-gudinden danser i Californien

Når syrahdruen dyrkes tilstrækkeligt køligt, opnår den en karakteristisk duft af peber, røg og tørret kød. Søren og Søren går denne uge på jagt efter Bacongudinden i Californiens nye kystnære distrikter.  Vi smager følgende vine:   2018 Syrah, Sonoma Coast, Arnot-Roberts (275 kr., Fine Wines)  2017 Clary Ranch Syrah, Sonoma Coast, Arnot-Roberts (395 kr., Fine Wines)  2017 Sonoma-Hillsides Syrah, Pax Mahle (HJ. Hansen/Vinspecialisten) 2019 Sta. Rita Hills Syrah, Piedrasassi (449 kr., Laudrup vin) 2018 Arroyo Grande, Rim Rock Vineyard Syrah, Piedrasassi (449 kr., Laudrup vin) 2015 Syrah Roll Ranch Vineyard, Ojai (349 kr., Fine Wines) See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet