Søren Franks vinkælder

En podcast af Berlingske

100 Episoder

  1. Hvad skal vi drikke til jordbær?

    Udgivet: 16.6.2023
  2. Beaujolais er sommerens rødvin

    Udgivet: 1.6.2023
  3. Hvad skal vi drikke til picnic?

    Udgivet: 25.5.2023
  4. Aligoté: Bourgognes nye kultdrue

    Udgivet: 19.5.2023
  5. Romanée-Conti, verdens mest eksklusive vin

    Udgivet: 12.5.2023
  6. Bacon-gudinden danser i Californien

    Udgivet: 6.5.2023
  7. Milf’er på terrassen

    Udgivet: 27.4.2023
  8. Highway One revisited

    Udgivet: 20.4.2023
  9. Sydafrika #3: Hipsterland

    Udgivet: 14.4.2023
  10. Sydafrika #2: Himlen på jorden

    Udgivet: 30.3.2023
  11. Sydafrika #1: Hvad blev der af den brændte gummi?

    Udgivet: 24.3.2023
  12. Robert Parker, vinanmelderen der var større end vinen selv

    Udgivet: 16.3.2023
  13. Vinen til pasta #2

    Udgivet: 2.3.2023
  14. Vinen til pasta #1

    Udgivet: 23.2.2023
  15. Nekrofili i Rioja

    Udgivet: 15.2.2023
  16. Nordrhône 3: De sjældne hvide

    Udgivet: 9.2.2023
  17. Nordrhône 2: Bacongudinden og den onde onkel Cornas

    Udgivet: 2.2.2023
  18. Nordrhône 1: Crozes-Hermitage og Saint-Joseph

    Udgivet: 27.1.2023
  19. Champagne uden bobler er det nye sort

    Udgivet: 19.1.2023
  20. Hvor billigt kan det blive?

    Udgivet: 12.1.2023

1 / 5

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet