Sydafrika #1: Hvad blev der af den brændte gummi?

Søren Frank har været i Sydafrika for samle op på den seneste udvikling. Vi starter dog i klassiske Stellenbosch og bevæger os hastigt videre til det nye hotspot, Botriver, som bl.a. laver kølig syrah a la Nordrhône.  Vi smager følgende vine: 2018 Frans K Smit White, Spier (450 kr. COOP)  2017 Frans K Smit Red, Spier (450 kr. COOP)2020 Farm House Organic Chenin Blanc, Spier (240 kr. COOP) 2020 Chenin Blanc, Luddite, (365 kr. Lesedi Wines) 2019 Sandstone Syrah, Gabrielskloof (279 kr./ 239 kr. v. 3 fl., Jysk Vin) 2019 Cabernet franc, Gabrielskloof (279 kr./ 239 kr. v. 3 fl., Jysk Vin)See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet