Hvad skal vi drikke til picnic?

I anledning af at picnicsæsonen er skudt ind, tester Søren & Søren denne uge vin til fedt charcuteri og pâté.  Vi smager følgende vine:   2021 Sui Lieviti, Orsi (180 kroner, Lieu-dit) 2020 Lambrusco ancestrale, Sebastian van de Sype (200 kroner, Terroristen)   2020 Grolleau, Bariou & Bodet  (175 kroner, Niche Vine)   2020 Pico, Angiolino Maule (230 kroner, Lieu-dit) 2020 Atimo (340 kroner, Lieu-dit) Fino, Rey Fernando de Castilla,  (149 kroner, Laudrup Vin)     See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet