Søren Franks vinkælder
En podcast af Berlingske

100 Episoder
-
Hvad skal vi drikke til jordbær?
Udgivet: 16.6.2023 -
Beaujolais er sommerens rødvin
Udgivet: 1.6.2023 -
Hvad skal vi drikke til picnic?
Udgivet: 25.5.2023 -
Aligoté: Bourgognes nye kultdrue
Udgivet: 19.5.2023 -
Romanée-Conti, verdens mest eksklusive vin
Udgivet: 12.5.2023 -
Bacon-gudinden danser i Californien
Udgivet: 6.5.2023 -
Milf’er på terrassen
Udgivet: 27.4.2023 -
Highway One revisited
Udgivet: 20.4.2023 -
Sydafrika #3: Hipsterland
Udgivet: 14.4.2023 -
Sydafrika #2: Himlen på jorden
Udgivet: 30.3.2023 -
Sydafrika #1: Hvad blev der af den brændte gummi?
Udgivet: 24.3.2023 -
Robert Parker, vinanmelderen der var større end vinen selv
Udgivet: 16.3.2023 -
Vinen til pasta #2
Udgivet: 2.3.2023 -
Vinen til pasta #1
Udgivet: 23.2.2023 -
Nekrofili i Rioja
Udgivet: 15.2.2023 -
Nordrhône 3: De sjældne hvide
Udgivet: 9.2.2023 -
Nordrhône 2: Bacongudinden og den onde onkel Cornas
Udgivet: 2.2.2023 -
Nordrhône 1: Crozes-Hermitage og Saint-Joseph
Udgivet: 27.1.2023 -
Champagne uden bobler er det nye sort
Udgivet: 19.1.2023 -
Hvor billigt kan det blive?
Udgivet: 12.1.2023
Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet