Vinen til pasta #2

Hvad drikker man til den danske nationalret, spaghetti med kødsauce? Søren og Søren fortsætter deres undersøgelse af sammenhængen mellem vin og pasta og smager denne uge følgende vine:    2021 Roero Arneis, Cascina Cappellano di Luigi Veglio (159,- /140,- v/3 Terroristen) 2020 Soave Classico “Calvarino”, Pieropan: (195,00 Kr. Adriat)2019 Chablis, La Soeur Cadette (220 kroner, Lieu-dit)2021 Etna Rosso, Terre Nere: (199 Kr., Adriat) 2019 Coste della Sesia Nebbiolo, Anzivino (165,-/149,- v/6 fl, Terroiristen) 2018 Chianti Classico 2018, Val delle Corti: 210,00 Kr.2021 Barbera Bricco Francia, Villa Terlina 125 kr., 100 kr. V 6 fl., Vinova) See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet