Vinen til pasta #2
Hvad drikker man til den danske nationalret, spaghetti med kødsauce? Søren og Søren fortsætter deres undersøgelse af sammenhængen mellem vin og pasta og smager denne uge følgende vine: 2021 Roero Arneis, Cascina Cappellano di Luigi Veglio (159,- /140,- v/3 Terroristen) 2020 Soave Classico “Calvarino”, Pieropan: (195,00 Kr. Adriat)2019 Chablis, La Soeur Cadette (220 kroner, Lieu-dit)2021 Etna Rosso, Terre Nere: (199 Kr., Adriat) 2019 Coste della Sesia Nebbiolo, Anzivino (165,-/149,- v/6 fl, Terroiristen) 2018 Chianti Classico 2018, Val delle Corti: 210,00 Kr.2021 Barbera Bricco Francia, Villa Terlina 125 kr., 100 kr. V 6 fl., Vinova) See omnystudio.com/listener for privacy information.