Champagne uden bobler er det nye sort

Champagne er kendt for sine for sine mousserende vine, men distriktet laver også fremragende vine uden bobler. Søren Frank spår, at coteaux champenois, som den “stille” champagne hedder, bliver det nye sort.  Vi smager følgende vine:    2019 Ambonnay chardonnay, Marguet (695 kroner L’Esprit du vin)2018 La Rue de Noyers, Benoît Déhu (900 kr., Extra Brut) 2019 Rosé des Riceys, Elise Deschannes (395 kroner, Grower Champagne) 2019 Ambonnay rouge, Marguet (695 kroner L’Esprit du vin)1996 Ambonnay blanc, André Beaufort (1.200 Krone) *****See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet