Hvad skal vi drikke til jordbær?

Jordbærsæsonen er i fuld gang. Søren & Søren undersøger i denne sidste episode af Søren Franks Vinkælder hvilken vin, som passer bedst til det danske nationalbær. Vi smager følgende vine:   2021 Moscato d’Asti “Sant’Ilario, ”Ca d’Gal   (185 kroner, Adriat vinimport) 2021 Brigantino, Malvasia di Casorzo, Accornero (150 kroner, 130 kroner v 6 fl., Vinova) 2022 Brachetto d'Acqui, Braida (120 kroner v 6 fl, Philipson wine) 2021 Jurancon La Juscle, Domaine Vignau (168 kroner, Sigurd Müller)2020 Riesling spätlese, Niederberg Helden, Schloss Lieser (169 kroner, Domaine Brandis)   2017 Vouvray moelleux “Foreau”, Clos Naudin (375 kroner, 295 kroner v 3. fl, Vinova)   See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet