Søren Franks vinkælder
En podcast af Berlingske

100 Episoder
-
Hvad skal vi drikke til caviar?
Udgivet: 29.12.2022 -
Årets nytårsbobler
Udgivet: 22.12.2022 -
Champagne er verdensmester i PR
Udgivet: 15.12.2022 -
Nu er det jul igen
Udgivet: 8.12.2022 -
Ikke bare kuk-ure og huller i osten
Udgivet: 1.12.2022 -
Laver de vin på de Kanariske øer?
Udgivet: 24.11.2022 -
Ny stor bordeaux-årgang til små priser
Udgivet: 17.11.2022 -
Lær at læse vinen
Udgivet: 3.11.2022 -
Femi-baroloen fra Lombardiet
Udgivet: 27.10.2022 -
Pouilly-Fuissé er kongen af Mâcon
Udgivet: 20.10.2022 -
Aromatisk orange holder til spicy mad
Udgivet: 13.10.2022 -
Et helt andet sprødt Spanien
Udgivet: 6.10.2022 -
Hvad blev der af den hvide Rioja?
Udgivet: 29.9.2022 -
Den nye røde bourgogne er landet
Udgivet: 22.9.2022 -
Alsace pinot noir går grand cru
Udgivet: 8.9.2022 -
Det nye Down Under
Udgivet: 31.8.2022 -
Bourgogne er sluppet godt fra det varme år
Udgivet: 25.8.2022 -
Ikke altid sauvignon blanc
Udgivet: 18.8.2022 -
Vinen til fisk fra grillen
Udgivet: 11.8.2022 -
Det nye Alsace
Udgivet: 23.6.2022
Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet