Søren Franks vinkælder

En podcast af Berlingske

100 Episoder

  1. Folkemøde special: Økovin

    Udgivet: 17.6.2022
  2. Landet af bøf, malbec og tango

    Udgivet: 10.6.2022
  3. Pet Nat - den ultimative hipsterjuice

    Udgivet: 2.6.2022
  4. Hvad blev der af den hvide bordeaux?

    Udgivet: 26.5.2022
  5. Vinene fra Washington

    Udgivet: 19.5.2022
  6. Amarone masterclass

    Udgivet: 13.5.2022
  7. Georgien, vinens vugge

    Udgivet: 5.5.2022
  8. Bourgogne ligger i Oregon, USA

    Udgivet: 28.4.2022
  9. Hvad har de puttet i vinen?

    Udgivet: 21.4.2022
  10. Vinen til lammet

    Udgivet: 7.4.2022
  11. Château d’Yquem, kongen af Sauternes

    Udgivet: 31.3.2022
  12. Vi drak Leroy for en million

    Udgivet: 24.3.2022
  13. Vinen til ost (del 2 af 2)

    Udgivet: 17.3.2022
  14. Milliardærernes Napa Valley

    Udgivet: 10.3.2022
  15. Vinen til ost (del 1 af 2)

    Udgivet: 3.3.2022
  16. Den oversete elegantier fra Loire

    Udgivet: 24.2.2022
  17. Vinen til stenbiderrogn

    Udgivet: 17.2.2022
  18. Chianti-paradokset

    Udgivet: 10.2.2022
  19. Hvad betyder vinens temperatur?

    Udgivet: 3.2.2022
  20. Bourgognes feminine fætter

    Udgivet: 27.1.2022

3 / 5

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet