Søren Franks vinkælder
En podcast af Berlingske

100 Episoder
-
Folkemøde special: Økovin
Udgivet: 17.6.2022 -
Landet af bøf, malbec og tango
Udgivet: 10.6.2022 -
Pet Nat - den ultimative hipsterjuice
Udgivet: 2.6.2022 -
Hvad blev der af den hvide bordeaux?
Udgivet: 26.5.2022 -
Vinene fra Washington
Udgivet: 19.5.2022 -
Amarone masterclass
Udgivet: 13.5.2022 -
Georgien, vinens vugge
Udgivet: 5.5.2022 -
Bourgogne ligger i Oregon, USA
Udgivet: 28.4.2022 -
Hvad har de puttet i vinen?
Udgivet: 21.4.2022 -
Vinen til lammet
Udgivet: 7.4.2022 -
Château d’Yquem, kongen af Sauternes
Udgivet: 31.3.2022 -
Vi drak Leroy for en million
Udgivet: 24.3.2022 -
Vinen til ost (del 2 af 2)
Udgivet: 17.3.2022 -
Milliardærernes Napa Valley
Udgivet: 10.3.2022 -
Vinen til ost (del 1 af 2)
Udgivet: 3.3.2022 -
Den oversete elegantier fra Loire
Udgivet: 24.2.2022 -
Vinen til stenbiderrogn
Udgivet: 17.2.2022 -
Chianti-paradokset
Udgivet: 10.2.2022 -
Hvad betyder vinens temperatur?
Udgivet: 3.2.2022 -
Bourgognes feminine fætter
Udgivet: 27.1.2022
Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet