Vinen til stenbiderrogn
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Den laksefarvede stenbiderrogn er en stensikker forårsbebuder. Men hvad passer egentligt bedst at drikke til den milde og ekstremt sarte spise? Søren og Søren tester i denne uge følgende vine til stenbiderrogn: Breze brut Cremant de loire, A. Lambert (147,50 kr. Laudrup Vin) Blanc de blanc Champagne Extra brut, De Sousa (395 kr. L'Esprit du vin) 2017 Muscadet Clisson, Huchet (160 kr./135 kr. v 6 fl. Vinova) 2020 Sancerre, Domaine de Vacheron (266 kr. Laudrup) 2020 Chablis, Guillaume Vrignaud (180 kr. L'Esprit du vin) 2019 Aligoté Les Valendons , Antoine Petitprez (270 kr. Lieu-Dit) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.