Søren Franks vinkælder

En podcast af Berlingske

100 Episoder

  1. Udkants Piemonte rykker

    Udgivet: 20.1.2022
  2. Hvad skal vi drikke til thaimad?

    Udgivet: 13.1.2022
  3. Hvad skal vi drikke til østers?

    Udgivet: 29.12.2021
  4. Champagne er det nye Bourgogne

    Udgivet: 23.12.2021
  5. Hvad skal vi drikke til juleanden?

    Udgivet: 16.12.2021
  6. Châteauneuf til den danske vinter

    Udgivet: 9.12.2021
  7. I fodsporene på Sideways

    Udgivet: 3.12.2021
  8. Den sorte kødvin fra Ribera del Duero

    Udgivet: 18.11.2021
  9. For fuld lakridspibe

    Udgivet: 11.11.2021
  10. Det nye Portugal

    Udgivet: 4.11.2021
  11. Den røde tyske magtfaktor

    Udgivet: 28.10.2021
  12. Hvad drikker vi til vildt?

    Udgivet: 21.10.2021
  13. Jura er det nye Bourgogne

    Udgivet: 14.10.2021
  14. Livet efter kølervæske skandalen

    Udgivet: 30.9.2021
  15. Alletiders bedste årgang?

    Udgivet: 23.9.2021
  16. Coravin - vinsjattens redningsmand

    Udgivet: 16.9.2021
  17. Den store, men ukendte hvidvin fra Loire

    Udgivet: 9.9.2021
  18. Ikke altid okseblod

    Udgivet: 2.9.2021
  19. Den nye bourgogne årgang sidder lige i skabet

    Udgivet: 27.8.2021
  20. Kultvin fra Tølløse trækker bukserne af bourgogne

    Udgivet: 19.8.2021

4 / 5

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet