Søren Franks vinkælder
En podcast af Berlingske

100 Episoder
-
Udkants Piemonte rykker
Udgivet: 20.1.2022 -
Hvad skal vi drikke til thaimad?
Udgivet: 13.1.2022 -
Hvad skal vi drikke til østers?
Udgivet: 29.12.2021 -
Champagne er det nye Bourgogne
Udgivet: 23.12.2021 -
Hvad skal vi drikke til juleanden?
Udgivet: 16.12.2021 -
Châteauneuf til den danske vinter
Udgivet: 9.12.2021 -
I fodsporene på Sideways
Udgivet: 3.12.2021 -
Den sorte kødvin fra Ribera del Duero
Udgivet: 18.11.2021 -
For fuld lakridspibe
Udgivet: 11.11.2021 -
Det nye Portugal
Udgivet: 4.11.2021 -
Den røde tyske magtfaktor
Udgivet: 28.10.2021 -
Hvad drikker vi til vildt?
Udgivet: 21.10.2021 -
Jura er det nye Bourgogne
Udgivet: 14.10.2021 -
Livet efter kølervæske skandalen
Udgivet: 30.9.2021 -
Alletiders bedste årgang?
Udgivet: 23.9.2021 -
Coravin - vinsjattens redningsmand
Udgivet: 16.9.2021 -
Den store, men ukendte hvidvin fra Loire
Udgivet: 9.9.2021 -
Ikke altid okseblod
Udgivet: 2.9.2021 -
Den nye bourgogne årgang sidder lige i skabet
Udgivet: 27.8.2021 -
Kultvin fra Tølløse trækker bukserne af bourgogne
Udgivet: 19.8.2021
Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet