Det nye Portugal
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Portvinsdistriktet Duoro laver i dag mere tør kvalitetsrødvin end hedvin. På Azorerne fremstiller man spændende, supermineralske hvidvin som koster op til 800 kr., og vinho verde er i dag tør og sprød gastronimosk hvidvin. Søren og Søren smager denne uge vine fra Portugal, hvor der er sket meget siden sidst. Vi smager følgende vine: 2019 Terramatter, Alvarinho, Vinho Verde, Soalheiro (189 kr.,HJ Hansen) 2018 Canada do Monte, Pico, Azores Wine Company (800 kr., Parcelle Vin) 2019 POP, Cozs (195 kr., Fuco Wines/Roots) 2019 Palheto, Humus (190 kr. Fuco Wines/Roots) 2019 Touriga Nacional, Cima Corgo, Douro, Macanita (370/ 317 kr v 6 fl. Interwine/ Butik Sortebro) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmet See omnystudio.com/listener for privacy information.