Hvad drikker vi til vildt?

Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Vildtsæsonen er skudt ind, og hvad skal vi så drikke til skovens vilde dyr? Søren og Søren steger en kronhjort og tester om det er bordeaux, bourgogne eller rhône, som passer bedst til. Vi smager følgende vine:    2018 Pernand-Vergelesses 1 cru “Ile de Vergelesses”, Chandon de Briailles (495 kr. L’Esprit du vin) 2016 Lalande de Pomerol, Chateau de Tournefeuille (195 kr. L’Esprit du Vin)   2019 Crozes-Hermitage “Georges”, Domaines les Bruyères (180 kr. v 2 fl. Bichel)   2016 Châteauneuf-du-pape vieilles vignes, Domaine Villeneuve (378 kr. Glad Vin/Rosforth)  2008 Barolo “Vigna Rionda”, Luigi Oddero (1.200 kr. Bichel)    Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.