Hvad skal vi drikke til østers?

Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Der er tradition for at spise østers til nytår. Den klassiske ledsager er champagne, men holder det nu også til en tryktest?  Søren & Søren tester denne uge forskellige vine til østers og smager følgende flasker:       Brut reserve, Blanc de Blancs, Charlemagne (346,50 kr. v 6 fl., GrapeShop.dk)   2019 Welschriesling, Herbert Zillinger (150 kr./ 115 kr. v 6 fl., Bichel)   2020 Sancerre, Domaine Sautereau (185 kr. / 145 kr. v 6 fl., Bichel)   2019 Chablis, Billaud-Simon (188 kr., Sigurd Müller)  La Bota de Fino 91, Equipo Navazos (285 kr., Vinova)   Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.