Ikke altid okseblod
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Ungarn er en af verdens ældste vinproducenter og en af de østeuropæiske vinnationer, som kom sig hurtigst efter Murens fald i 1989. Søren og Søren smager denne uge på blandt andet på tyreblod og dessertvinen tokaji fra verdens ældste afgrænsede vinområde. Vi smager følgende vine: 2006 Furmint sec, Tokaji, Kiralyudvar (350 kr. Terroiristen) 2018 Kekfrankos Silberberg, Sopron, Peter Wetzer (235,- Terroiristen) 2013 Hangacs Bikaver, St. Andrea (245 kr. Ungarske vine) 2013 Kopár cuvée, Villány, Attila Gere (295 kr. Ungarske vine) Tokaji Aszú 5 puttonyos, Grand Tokaji (250 kr. Ungarske vine) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.