Ikke altid okseblod

Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Ungarn er en af verdens ældste vinproducenter og en af de østeuropæiske vinnationer, som kom sig hurtigst efter Murens fald i 1989.  Søren og Søren smager denne uge på blandt andet på tyreblod og dessertvinen tokaji fra verdens ældste afgrænsede vinområde.  Vi smager følgende vine:   2006 Furmint sec, Tokaji, Kiralyudvar (350 kr. Terroiristen)  2018 Kekfrankos Silberberg, Sopron, Peter Wetzer (235,- Terroiristen) 2013 Hangacs Bikaver, St. Andrea (245 kr. Ungarske vine)  2013 Kopár cuvée, Villány, Attila Gere  (295 kr. Ungarske vine)  Tokaji Aszú  5 puttonyos, Grand Tokaji (250 kr. Ungarske vine)    Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.