Hvad skal vi drikke til juleanden?
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Det klassiske julmåltid, hvor anden er fyldt med æbler og svesker og ledsaget af rødkål, udgør en stor udfordring for vinen. Søren & Søren tester denne uge vin til and med rødkål og smager følgende vine: 2019 Arroyo del Tortolas, D.O. Madrid, Bernabeleva (275 kr./ 245 kr. v 6 fl., Vinova) 2018 Pinot Noir, Falstaff vineyard, Sonoma Coast, Kutch (499 kr. Laudrup) 2018 Châteauneuf-du-Pape, Charvin (375 kr. v 6 fl. Vinova) 2019 Orcio Judas, Banyuls, Vinyer la Ruca (320 kr., Lieu Dit) 2013 Amarone, Zanoni (299 kr. v 6 fl. , Laudrup) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.