Den sorte kødvin fra Ribera del Duero
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Danmark er det mest Ribera del Duero drikkende land i verden udenfor Spanien. Måske fordi danskerne også elsker at spise kød, som Ribera er den perfekte ledsager til. Søren & Søren tester i denne uge Ribera del Duero, som smager af alt hvad der er sort: Sveske, oliven, tjære, lakrids, peber, kød og sorte bær. Vi smager følgende vine: 2017 Tinto Pesquera, Alejandro Fernandez (140 kr. v 12 fl., Philipson Wine) 2019 Aalto (350 kr. v 6 fl., Theis Vine) 2019 Bodega Milsetentayseis (550 kr. v 6 fl. Theis Vine) 2016 Flor de Pingus, Dominio de Pingus (950 kr., L'Esprit du vin) 2016 Valbuena, Vega-Sicilia (udsolgt, Sigurd Müller) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.