Søren Franks vinkælder
En podcast af Berlingske

100 Episoder
-
Ikke altid retsina
Udgivet: 12.8.2021 -
Det coole Californien
Udgivet: 24.6.2021 -
Søren Frank på Folkemødet: Hvad drikker folket?
Udgivet: 19.6.2021 -
Glem alt om Thorkild Thyrring
Udgivet: 10.6.2021 -
Hvad drikker vi til maden fra havegrillen?
Udgivet: 3.6.2021 -
Rosé feberen raser
Udgivet: 27.5.2021 -
Laver de vin på Manhattan?
Udgivet: 20.5.2021 -
Sig chablis til din rejemad
Udgivet: 13.5.2021 -
Der er champagne og så er der Krug
Udgivet: 6.5.2021 -
Vinen til asparges
Udgivet: 29.4.2021 -
Riesling, det tyske syrebad
Udgivet: 22.4.2021 -
Brunello’s feberårgang
Udgivet: 15.4.2021 -
Er det en øl eller en milkshake?
Udgivet: 8.4.2021 -
Nordrhône er påskelammets bedste ven
Udgivet: 25.3.2021 -
Hvordan smager et vinglas?
Udgivet: 18.3.2021 -
Etna er den nye barolo
Udgivet: 11.3.2021 -
Barolo er stadig vinens konge
Udgivet: 4.3.2021 -
Orangevin er det nye sort
Udgivet: 25.2.2021 -
Den perfekte coronavin
Udgivet: 18.2.2021 -
Velkommen i Søren Franks vinkælder
Udgivet: 15.2.2021
Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet