Nordrhône er påskelammets bedste ven

Det bedste man kan servere til påskelammet er de syrahbaserede vine fra Hermitage og omegn. Der sker noget helt særligt med syrahdruen, når den dyrkes et relativt køligt sted.  Søren og Søren kigger denne uge på de mørke krydrede vine, som smager af røg, peber og fermenteret kød.   Vi smager følgene vine:  2017 Saint-Joseph Offerus, J.L. Chave Selection (195 kr v 6 fl., Jysk vin)  2017 Cornas Brise Cailloux, Domaine du Coulet (378 kr./ 315 v 6 fl. Rosforth) 2017 Côte-Rôtie, Jean Paul Jamet (400 kr., 37,5 cl. Domaine Brandis)  2018 Hermitage, Marc Sorrel ( 875 kr. Vinova) See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet