Glem alt om Thorkild Thyrring

Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Beaujolais er tilbage i en ny, mere seriøs og tålmodig stil, hvor den ikke behøver racerkørerne med politieskorte for at nå frem til forbrugeren.  Søren & Søren smager denne uge beaujolais, som ikke bare er den perfekte sommerødvin, men også et fornuftigt alternativ til rød bourgogne.  Vi smager følgende vine:  2018 Beaujolais “En Besset”, Domaine de Fa (Bichel Vine 129 kr. v 6 fl) 2019 “Wild Soul” Beaujolais Villages, Jules Sunier (HJH 209 kr.)  2019 Dazibao, Lillian et Sophie Bauchet (200 kr Lieu-dit)  2019 Saint-Amour, Isabelle & Bruno Perraud (234 kr./ 195 kr. v 6 fl. Rosforth)  Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.