Vinen til asparges
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Aspargessæsonen er i fuld gang, men hvad pokker skal vi drikke til ? Der var engang, hvor man sagde, at man overhovedet ikke kan drikke vin til asparges. Søren & Søren sætter sig denne uge for at undersøge, om det mon kan være rigtigt ? Vi prøver bl.a. med sauvignon blanc, som i sig selv smager af asparges. Vi smager følgende vine: 2019 “Ried Steinriegel” Sauvignon blanc, Wohlmuth (234 kr. Otto Suensen) 2018 Muscat, Trimbach (132 kr. Sigurd Müller) A faktor 3.5 2019 Riesling, Scheuermann, Pfalz. (130 kr. Lieu-dit) Grande Cuvée edt. 169, Krug Champagne (1.400 kr., div) Vina Corrales, Jerez, Bodegas San Francisco Javer (370 kr., Esprit du vin) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmet.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.