Vinen til ost (del 2 af 2)
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

I anden episode af Søren og Sørens store guide til ostevine er vi nået til disse oste: Brie (de melun), rødkit (epoisses) og blåskimmel (roquefort). Vi smager følgende vine: 3 A, De Sousa (Champagne) (495 kr., L'Esprit du vin) 2014 Savagnin (Jura), Gérard Villet (270 kr./ 243 kr. v 6 fl, Krone Vin) 2019 Gewurztraminer (Alsace), Albert Boxler (215 kr. Bichel) 2009 Clockwork Orange, Mythopia (750 kr./ 675 kr. v 6 fl Krone Vin) 2013 Vin Jaune, Florent Rouve (395 kr., Bichel) 2018 Sauternes, Château Les Justices (½ fl. 129 kr., Bichel) 2015 Macvin “Les Exaltés”, Labet (400 kr./ 360 kr. v 6 fl., Krone Vin) Tawny reserva, Quinta do Infantado (200 kr. Bichel) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.