Hvad blev der af den hvide bordeaux?
Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

I 1980’erne fyldte hvid bordeaux rigtig meget både på restauranterne og supermarkedshylderne. I dag er den praktisk talt væk, hvilket er en skam, for stor hvid bordeaux med alder har en ganske særlig kvalitet. Søren og Søren smager denne uge følgende hvide bordeauxer: 2020 Bordeaux blanc, Château de Ricaud (119 kroner, Kjær & Sommerfeldt) 2018 Graves, Villa Bel-Air (150 kroner v 6 fl., Theis Vine) 2015 Pessac-Léognan, Malartic-Lagraviere (550 kroner, Fine Wines)2019 Pessac-Léognan, Château Carbonnieux (312 kroner, Køge Vinhandel) 2014 Pessac-Léognan, Château Carbonnieux (395 kroner, Fine Wines) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.