Vinen til fisk fra grillen

Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Hedebølgen er over os. Så vi rykker op af kælderen og ud i haven, hvor vi fyrer op under grillen. Det er for varmt til spise kød, så vi skal have fisk. Søren Damm har købt laks og tun hos fiskehandleren, mens Søren Frank har fundet en stribe vine i kælderen, hvide som røde, som han håber passer til. Vi smager følgende vine:  2018 Riesling Interval 106, Slobodne (170 kr. Niche Vine)  2020 Le Rayon Blanc, Thomas Puéchavy (260 kr., Lieu-dit) 2019 Chorey-les-Beaune, Jadot (329 kr./ 219 kr. v 6 fl. (2020) Kjær og Sommerfeldt) 2019 Chardonnay Los Alamos, Chanin (325 kr., Fine Wines)   2020 Groll 'n Roll, Les Vignes de Babass (170 kr., Lieu-dit) 2021 Beaujolais Villages "Prémices”, Dufaitre (170 kr., Lieu-dit)  2019 Pinot Noir Wester Reach, DuMol (520 kr., Fine Wines) See omnystudio.com/listener for privacy information.