Vinen til fisk fra grillen

Hedebølgen er over os. Så vi rykker op af kælderen og ud i haven, hvor vi fyrer op under grillen. Det er for varmt til spise kød, så vi skal have fisk. Søren Damm har købt laks og tun hos fiskehandleren, mens Søren Frank har fundet en stribe vine i kælderen, hvide som røde, som han håber passer til. Vi smager følgende vine:  2018 Riesling Interval 106, Slobodne (170 kr. Niche Vine)  2020 Le Rayon Blanc, Thomas Puéchavy (260 kr., Lieu-dit) 2019 Chorey-les-Beaune, Jadot (329 kr./ 219 kr. v 6 fl. (2020) Kjær og Sommerfeldt) 2019 Chardonnay Los Alamos, Chanin (325 kr., Fine Wines)   2020 Groll 'n Roll, Les Vignes de Babass (170 kr., Lieu-dit) 2021 Beaujolais Villages "Prémices”, Dufaitre (170 kr., Lieu-dit)  2019 Pinot Noir Wester Reach, DuMol (520 kr., Fine Wines) See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet