Det nye Alsace

Alsace er et gammelt, traditionsrigt vindistrikt, som står den danske vinnyders hjerte nært. Vi kigger nærmere på den nye generation af eksperimenterende vinbønder, som er dukket op i regionen.     Vi smager følgende vine:2018 Riesling Glou Glou de David, Les Vin Pirouettes (160 kroner, Lieu-Dit) 2020 Riesling De grès ou de force, Catherine Riss (265 kroner, Krone Vin) 2019 Riesling grand cru Schlossberg, Domaine Weinbach. (500 kroner, Philipson wine)  2020 Try Orange, Domaine Gross (165 kroner, Niche Vine) 2020 Pinot Noir, Yannick Meckert (270 kroner, Lieu-dit)  2015 Onirique Frohnberg, Kumpf & Meyer (350 kroner, Extra-Brut)  Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet