Bourgogne er sluppet godt fra det varme år

Høsten 2020 er formentlig den tidligste nogensinde i Bourgogne. Man kunne frygte, at det hede år ville have givet kogte hvidvine, som ligeså godt kunne være dyrket i Australien. Men producenterne fra Bourgognes smørhul, Côte d’Or, er sluppet forbavsende godt fra årgangen, som er på hylderne nu.  Søren & Søren smager denne uge følgende vine:     Bourgogne Sans Peur, Ballorin (475 kroner, Grape Shop) Bourgogne chardonnay Bigotes, Frederic Cossard (320 kroner, Lieu-dit)  Bourgogne “La Combe”, Antoine Petitprez (340 kr., Lieu-dit) Chassagne-Montrachet, Mark Haisma (499 kroner, Laudrup Vin) Puligny-Montrachet “Les Reuchaux”, Renaud Boyer (640 v 6 fl. /768 kr Rosforth/Gladvin) Puligny-Montrachet, 1 cru “Clos de la Mouchère”, Henri Boillot (1.595 kr./ v 1 fl. Philipson Wine)  Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet