Bourgogne er sluppet godt fra det varme år

Søren Franks vinkælder - En podcast af Berlingske

Høsten 2020 er formentlig den tidligste nogensinde i Bourgogne. Man kunne frygte, at det hede år ville have givet kogte hvidvine, som ligeså godt kunne være dyrket i Australien. Men producenterne fra Bourgognes smørhul, Côte d’Or, er sluppet forbavsende godt fra årgangen, som er på hylderne nu.  Søren & Søren smager denne uge følgende vine:     Bourgogne Sans Peur, Ballorin (475 kroner, Grape Shop) Bourgogne chardonnay Bigotes, Frederic Cossard (320 kroner, Lieu-dit)  Bourgogne “La Combe”, Antoine Petitprez (340 kr., Lieu-dit) Chassagne-Montrachet, Mark Haisma (499 kroner, Laudrup Vin) Puligny-Montrachet “Les Reuchaux”, Renaud Boyer (640 v 6 fl. /768 kr Rosforth/Gladvin) Puligny-Montrachet, 1 cru “Clos de la Mouchère”, Henri Boillot (1.595 kr./ v 1 fl. Philipson Wine)  Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.