Ikke altid sauvignon blanc

New Zealand, som huser verdens sydligste vindistrikt, er mest kendt for aromatisk  sauvignon blanc. Ikke desto mindre har øerne stille og roligt placeret sig som en af de førende producenter af elegant og kølig pinot noir. Søren & Søren smager denne uge følgende vine:      2020 Don Pinot Noir, Alex Graighead, Martinborough (230 kr., Lieu-dit )2017 Te Muna Road, Craggy Range, Martinborough (200 kr. v 6 fl, Philipson)2019 Mount Edward, Central Otago (250 kr., Laudrup)2018 Burn Cottage vineyard, Burn Cottage, Central Otago (425 kr., Laudrup) 2018 Pinot Noir, Greywacke, Marlborough (230 kr v 6 fl, Philipson Wine) 2014 Leah, Seresin, Marlborough (379 kr., H.J. Hansen) Alle anmeldelser af mad og vin findes på https://www.berlingske.dk/aok/gourmetSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet