Vinen til pasta #1

Hvad pokker drikker man til spaghetti carbonara, som indeholder både ost og æg, som virkelig udfordrer vinen? Eller hvad med pasta med tomatsauce - skal det være rød- eller hvidvin?  Søren & Søren undersøger og smager følgende vine:  2021 Coenobium, Monastero Suore Cistercensi Vitorchiano (175 kr., Terroiristen) 2021 Pecorino, De Fermo (239 kr., Terroiristen) 2020 Chorey-lès-Beaune, Jadot (329 kr., Kjær & Sommerfeldt) 2021 Basadone Pelaverga, Castello di Verduno  (185 kr./ 165 kr. v. 6 fl., Vinova) 2021 Barbera Bricco Francia, Villa Terlina (125 kr./100 kr. v 6 fl., Vinova) 2020 Chianti Classico, Burondonno (1 l 215 kr. )  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers? Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet